març, 2019

21mar - 28mar 217:00 pmmar 28Setmana Memòria Històrica7:00 pm - 7:00 pm (28)

more

Event Details

Els actes començaran dijous que ve 21de març  a les 17.30 (estava programada per les 19.30 però s’ha avançat)  amb la inauguració de l’exposició itinerant de la Diputació de València, “No tindreu pau després de la guerra”. Esta mostra, sobre la repressió franquista a València i realitzada per la Universitat de València, es podrà visitar fins al pròxim 31 de març a l’edifici Multiusos.

Les activitats continuaran amb la projecció de dos documentals. El 23 de març es podrà vore al teatre de la Unió Musical “El silencio de los otros”, premi Goya a la millor pel·lícula documental i premi del públic del Festival de Berlín. La pel·lícula, dirigida per Almudena Carracedo i Robert Bahar, revela la lluita silenciada de les víctimes del franquisme que continuen buscant justícia fins als nostres dies.

Igualment, el 26 de març es projectarà al Multiusos el documental “Fills del silenci”, una producció de la Diputació dirigida per Rosa Brines que retrata l’impacte del franquisme en la societat valenciana.

Els actes de la Setmana Històrica 2019 conclouran amb un acte institucional de reconeixement als exiliats de Llíria que se celebrarà a Ca la Vila el 28 de març, Dia de record i homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura a la Comunitat Valenciana.

Hora

21 (Dijous) 7:00 pm - 28 (Dijous) 7:00 pm

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

X