agost, 2017

25ag9:30 pmFestes de la Puríssima 2017: la presentació9:30 pm

more

Event Details

A les 21:30 hores. Els Majorals i les Majoralesses ens reunirem al domicili del Clavari, Sr. Ricardo Cervera Garcia, en la Avinguda dels Furs, acompanyats per la Junta de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria i per la Banda Juvenil Primitiva de Llíria, on es dispararà un pomell de focs artificials a l’eixida del Clavari a càrrec de la pirotècnia Sanmartín.

Des d’allí, ens dirigirem cap al domicili de la Clavariessa, a la Plaça Major, Sra. Inmaculada Esteve Perelló, on es dispararà un pomell de focs artificials a càrrec de la mateixa pirotècnia.

Des del domicili de la Clavariessa, seguirà la cercavila pels carrers del Raval en direcció al teatre de la Banda Primitiva. A la seua entrada, es dispararà un castell de focs artificials.

A les 22:30 hores. Al teatre-sala de concerts de la Banda Primitiva de Llíria, es realitzarà l’acte de presentació de les festes de la Puríssima 2017.

A la primera part, es realitzarà la presentació i proclamació de la Clavaria i Majoralia 2017/2018.

A la segona part, la Banda Primitiva de Llíria, dirigida pel mestre Javier Enguídanos Morató, ens interpretarà el següent programa:

  • Paco Arévalo (pasdoble) de R. Talens
  • La Pícara Molinera de Pablo Luna
  • Music for a solemnity de J. De Haan
  • Himne de la Puríssima de Juan Vicente Más Quiles

En finalitzar l’acte, continua la festa amb un gran sopar de gala en el Restaurant Onirem, on una orquestra ens farà ballar fins ben entrada la nit.

Hora

(Divendres) 9:30 pm

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

X