Super Agente Makey i Voces, projeccions per a aquest cap de setmana al cine La Unió

El cine La Unió de Llíria (C/Sant Miquel, 10), acollirà aquest dissabte dues projeccions cinematogràfiques diferents. Així, la sessió de hui dissabte, 1 d’agost, a les 19.30 hores, serà la de Super Agente Makey i la de les 22.30 hores, així com la del diumenge 2 d’agost a les 19.30 hores, serà Voces.

En Voces, Sara, Daniel i el seu fill de 9 anys arriben a la casa en la qual pretenen començar una nova vida, sense saber que aqueixa propietat ha sigut coneguda des de sempre als voltants com “la casa de les veus”. El xiquet, Eric, és el primer a advertir que després de cada porta s’oculten estranys sons i s’intueixen veus que sembla que intenten comunicar-se amb la família. El que atribueixen en principi a un producte de la imaginació d’Eric es converteix ràpidament en una inquietant realitat també per als seus pares. Hi ha realment veus a la casa? I en aquest cas, D’on venen? Qui són? Què volen?

Quant a Super Agente Makey, José Miguel “Makey” és un policia trempat que adora el seu treball en el barri de Carabanchel i amb un sentit de la responsabilitat i l’honor desmesurat. La seua vida fa un tomb quan és degradat a agent de mobilitat (vaja, dels quals posen multes) i destinat a la Costa del Sol a causa d’un error garrafal. Allí Makey es retrobarà amb la seua filla amb la qual fa anys que no es parla i es veurà, sense moure un dit, embolicat en una perillosa trama de narcotràfic internacional. Makey està a punt de convertir-se en el protagonista de les pel·lícules d’acció amb les quals sempre ha somiat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here