La Banda Simfònica Unió Musical de Llíria actuarà aquest dissabte a la Plaça de bous de València

Després de 17 anys, la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria torna a actuar amb molta emoció a l’emblemàtic escenari de la Plaça de Bous de València. L’última vegada que es va utilitzar la Plaça de Bous per a acollir a les bandes que participaven en el Certamen de València va ser en el 2009 i per tal motiu la Unió Musical i la resta de bandes que conformen l’associació Bunyol-Cullera-Llíria ja havíem reivindicat la necessitat de recuperar aquest històric espai per a les bandes valencianes.

La Banda Simfònica Unió Musical de Llíria té l’immens honor de ser la primera banda en tornar a aquest espai tan estimat i d’inaugurar amb aquest concert el nou programa, «Excel·lent Bandes de Música», que la Diputació de València ha posat en marxa per a ajudar a les societats musicals en aquests temps tan difícils, un dels sectors que més està patint les conseqüències de la pandèmia del coronavirus.

La Unió Musical s’ha bolcat amb molta il·lusió i treball per a organitzar i oferir aquest concert. I ho fa en una situació i condicions difícils, amb totes les mesures de seguretat sanitària i amb l’esperança de llançar un missatge positiu a la societat valenciana, als músics i a les entitats musicals. Perquè la vida ha de continuar en aquesta nova normalitat tan atípica i la música sempre serà una eina fonamental per al benestar de les persones.

Els músics unioners, amb el seu director titular Pablo Marqués al capdavant, ja començaren a treballar dur el passat 20 de maig quan es recuperaren els assajos presencials de la Banda Simfònica. En aquesta ocasió ens oferiran un programa integrat exclusivament per música valenciana, la música dels nostres compositors als quals també volem rendir un homenatge des de la Plaça de Bous del «cap i casal» on tantes vegades han anat les seues obres.

Els veïns i veïnes podran seguir el concert en directe en:
-la web www.uniomusicaldelliria.com.
-en el nostre canal de youtube https://youtu.be/zburk0tcg_0
-En les xarxes socials: Facebook, Instagram.

Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here