«Blueproject Jazz Quartet» actuarà hui divendres en Llíria

La formació de jazz «Blueproject Jazz Quartet» actuarà en Llíria hui divendres, 31 de juliol.

Qui desitge gaudir de la seua música ja pot reservar la seua entrada en l’App Llíria o en el telèfon 962790433 en horari de 09.00 a 14.00 hores. Les reserves es podran fer fins a les 14.00 hores de hui.

Aquesta formació havia d’haver actuat el passat 10 de juliol al municipi, però el concert es va ajornar per problemes tècnics.

L’esdeveniment tindrà lloc en el Parc Silvestre d’Edeta, a partir de les 22.30 hores.

«Blueproject Jazz Quartet» ofereix diversos corrents del millor jazz. Així, podem escoltar grans estàndards d’aquesta música en clau de swing, bebop, latin jazz, bossa nova, balada o funk; tot això des del seu particular prisma musical i personal, cosa que permet oferir un enfocament diferent i original.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here