Associació d’empreses i comerç local de Benissanó s’uneix a Confecomerç

Coincidint amb l’inici de la campanya “Xicotet comerç. El futur que compres” de la CONFECOMERÇ (confederació de comerç d’Alacant, València i Castelló), l’Associació d’empreses i comerç local de Benissanó (l’AECB) s’ha adherit a aquesta organització del comerç a la Comunitat Valenciana. L’adhesió s’ha produït després de les gestions realitzades per la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Benissanó. 

Entre els objectius d’aquesta associació, considerada la més important de la Comunitat Valenciana en este àmbit, està el d’afavorir la participació dels seus associats per tal d’aconseguir accions en comú que potencien el sector del comerç de proximitat. La campanya que ara enceta CONFECOMERÇ: “Xicotet comerç. El futur que compres” pretén ressaltar el valor i la rellevància del lloc on realitzem les compres i com esta decisió pot fer canviar i millorar l’entorn en què vivim. 

El regidor municipal de Turisme i Comerç ha indicat que, “Estar associat a la CONFECOMERÇ aportarà  un extraordinari valor afegit a tot el teixit empresarial i comercial del nostre municipi. Els nostres associats podran obtindre beneficis de les diferents actuacions i accions que porten a cap des de CONFECOMERÇ com són entre altres, els serveis de formació o assessorament”.  Així mateix, hi ha afegit que “per una altra banda, des de l’Ajuntament volem invitar a la reflexió de tots els ciutadans sobre quina és la manera més sostenible, propera i de generar riquesa en el nostre entorn, i esta no és cap altra que la de comprar en el comerç de proximitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here