Llíria compta amb tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Llíria compta amb tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, posats en marxa per Iberdrola. La nova infraestructura es troba ubicada al costat del Pavelló Pla de l’Arc i està disponible les 24 hores. Aquesta està composta per dos carregadors ràpids de 50 quilowatts (kW) i un altre doble semi-ràpid amb dues preses de 22 kW que permetran realitzar la recàrrega simultània de quatre cotxes en qualsevol moment del dia.

El punt de recàrrega també estarà localitzat en l’App de Recarga Pública Iberdrola, amb la qual es geolocalitza el carregador, es comprova la seua operativitat en temps real i, en este cas, es pot reservar i pagar des del mòbil.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat pel delegat Comercial d’Iberdrola en la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares, i pel delegat Institucional, Ibán Molina, van visitar aquest dimecres la instal·lació i comprovat el seu funcionament.

Les persones usuàries d’aquesta infraestructura recarregaran la bateria dels seus cotxes elèctrics amb energia 100% verda, procedent de fonts de generació neta, que compten amb certificats de garantia d’origen renovable (GdOs).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here