El PP de Llíria es reuneix amb entitats esportives per a incloure en el seu projecte d’instal·lacions les seues inquietuds i necessitats

El Grup Municipal del Partit Popular en l’Ajuntament de Llíria ha mantingut aquesta setmana una reunió de treball amb entitats esportives per a incloure en el seu projecte d’instal·lacions les seues inquietuds i necessitats i donar resposta a una demanda històrica en el municipi. 

La portaveu popular Reme Mazzolari ha destacat que “els grans projectes han de tindre el màxim consens, per això, és important escoltar a la ciutadania per a garantir l’èxit de les inversions que es realitzen” i ha defés que “tal com arreplega el Pla General d’Ordenació Urbana, les instal·lacions esportives han de concentrar-se en el complex d’El Canó i no diversificar-se per altres zones de la ciutat”. 

Mazzolari ha recordat que “el projecte dels populars va ser aprovat per unanimitat per tots els grups polítics en l’Ajuntament de Llíria i, després de la reunió de treball amb les entitats esportives, es traslladarà novament el projecte amb les aportacions al Consell Local d’Esports en què també participaran la resta de les forces polítiques”. 

De la mateixa manera, la dirigent popular ha rebutjat “qualsevol inversió en matèria d’esport que no siga en el complex d’El Canó perquè com a bons gestors és important ser eficaços i eficients amb els recursos municipals, el fet de dispersar instal·lacions suposa que el cost de manteniment en recursos humans i materials es multiplica i açò es traduïx en un servici sense qualitat per al ciutadà”. 

Finalment, Mazzolari li ha estés la mà a la resta de grups polítics per a “treballar en benefici de la ciutadania de Llíria” i ha advertit que “les idees i improvisacions del Govern del PSOE i Compromís-MOVE com la inversió de més de 600.000 euros en un camp de futbol aïllat en El Prat mentres seguix sense reparara els ja existents en El Canó només crea crispació i desassossec en la societat”. 

Nota de premsa Partit Popular de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here