Benissanó i l’Eliana, escollides per als «racons florals per a tots»

Benissanó i l’Eliana acolliran aquest mes d’agost la celebració de «Els racons florals per a tots».

Del 18 al 23 d’agost, i de manera gratuïta per a tots els veïns, l’emblemàtic monument històric de la comarca del Camp de Túria, el Castell de Benissanó, albergarà diferents muntatges i exposicions florals en l’interior de les seues muralles.

Rafa Navarro, regidor de Turisme, assenyala que “l’Ajuntament participarà amb l’aportació de 2.000€ destinats a incrementar els muntatges florals que s’exposaran al Castell durant estos quatre dies”. “Ressaltar també la col·laboració estreta i fluida que des de primera hora hem tingut amb l’empresa local “Flores Beltrán”, una de les empreses més importants del sector en la nostra província i que serà l’encarregada de proveir les flors que s’utilitzaran. També hem acordat, que el muntatge floral i l’estructura o estructures metàl·liques que puguen utilitzar-se per a este esdeveniment estiguen realitzades per empreses locals, ajudant així als nostres empresaris i autònoms en estos moments tan difícils”, ha declarat Rafa Navarro, que ens ha avançat que tots aquells que acudisquen a esta exposició floral el dissabte 22 podran gaudir de música en directe a l’interior del Castell.

D’altra banda, els floristes valencians instal·laran també el Parc de la Pineda de l’Eliana els millors muntatges florals. Aquest racó es podrà visitar el cap de setmana del 21 al 23 d’agost.

Aquesta iniciativa impulsada per la Diputació de València i que aportarà al món dels floristes valencians una injecció econòmica de 60.000€ suposarà un impuls per a este sector que es va veure greument afectat per la Covid-19 i la suspensió de les Falles 2020 i altres festes locals.

Els muntatges s’exposaran en diferents espais de 20 municipis de la província de València, sota el títol “Racons florals per a tots” i s’instal·laran en llocs d’especial interés per la seua bellesa o valor arquitectònic, cultural o històric com és el cas de Benissanó i el seu Castell-Palau del segle XV.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here