«LLUM Fest 2020» arriba del 4 al 9 d’agost

La regidoria municipal de Turisme Llíria ha organitzat la segona edició del festival de Patrimoni Històric i Música Antiga “LLUM Fest 2020”. Aquest esdeveniment se celebrarà del 4 al 9 d’agost a l’església de la Sang, Monument Nacional des de 1919. Este esdeveniment compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana a través de la marca ‘MediterranewMusix’.

El públic podrà disfrutar de concerts de músiques medievals, sefardites o renaixentistes. Milo ke Mandarini obrirà el Llíria Universal Music “Special Early Music” dimarts que ve 4 d’agost. El programa d’actuacions es completa també amb altres reconeguts artistes i grups en este camp, com Piacere dei Travesi, el dia 5; Mara Aranda, el dia 6; Capella de Ministrers dirigida per Carles Magraner i amb Élia Casanova i Pino de Vittorio, el dia 7; Axabeba, el dia 8; i DeMúsica Ensemble, per a tancar el festival el 9 d’agost. 

Tots els concerts, amb aforament limitat, se celebraran a les 23.00 hores. L’entrada és gratuïta però és necessària reservar prèviament la localitat a través de l’App Llíria. 

A més, dins d’esta proposta per a conéixer el patrimoni de la ciutat a través d’activitats culturals, Turisme Llíria també presenta l’espectacle teatral “Giramundo” de Carles Castillo, que estarà acompanyat al piano en directe per Arcadi Valiente. Esta representació es realitzarà el dilluns 3 d’agost a les 23.00 hores en les Termes Romanes de Mura, recentment inaugurades després del projecte de recuperació del jaciment. També es requereix fer reserva prèvia en l’aplicació municipal. 

D’altra banda, amb motiu de la reobertura d’alguns monuments del municipi, Turisme Llíria oferirà, des de l’11 d’agost, visites guiades gratuïtes a les Termes de Mura, Mausoleus Romans, Banys Àrabs i l’església de la Sang. A més d’aquestes visites monogràfiques, també es podran realitzar estes rutes turísticoculturals: Edeta Romana (Termes de Mura+Mausoleus Romans), Lyria Medieval (Banys Àrabs+església de la Sang), i Llíria Històrica que inclou els quatre monuments. 

Per a participar en aquestes activitats, cal reservar prèviament en el telèfon 962791522 (horari: de dimarts a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 18h).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here