Llíria acollirà aquest dissabte una nova Mostra Agroalimentària

La localitat de Llíria va celebrar el passat 18 de julio la primera primera mostra de productes ecològics, de proximitat, de temporada, i artesanals. Aquesta iniciativa va estar organitzada per les regidories municipals d’Agricultura i de Comerç d’aquest municipi.

A causa de la bona acceptació que va tindre la iniciativa, l’Ajuntament ha tornat a organitzar per a aquest pròxim dissabte, 1 d’agost, una nova jornada per a continuar fomentant un consum sostenible que contribuïsca a potenciar l’activitat dels distribuïdors directes d’este tipus de productes.

La mostra se situarà al carrer Metge Vicent Portolés i es podrà visitar en horari de 9.00 a 13.30 hores, amb les preceptives mesurades de seguretat actuals. Comptarà amb la presència d’agricultors, apicultors i entitats que oferixen esta classe d’aliments. D’aquesta manera, es podrà trobar una variada oferta de fruites, verdures, llegums, mel, oli o un altre tipus de productes ecològics i artesanals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here