Els veïns de Llíria ja poden reservar la seua entrada per al concert de La Unió en la plaça de Bous

Els ciutadans i ciutadanes que desitgen gaudir del concert que la Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria oferisca el pròxim dissabte, 1 d’agot, a la Plaça de Bous de València, ja pot realitzar la reserva de la seua entrada gratuïta.
Aquesta reserva es pot efectuar a les oficines de La Unió (C/San Vicente 17), en horari d’11.00 a 13.00 hores.
Per a qualsevol consulta també pot cridar al següent telèfon: 962780254 o enviar un correu electrònic a info@uniomusicaldelliria.com. La Unió també compta amb una pàgina web: https://www.unionmusicaldeliria.com.
Des d’ahir dimarts, els cartells del concert de la Banda Simfònica de la Unió a la plaça de bous de València, ja llueixen a les cartelleres de l’exterior de la plaça valenciana.
En aquest sentit, la Banda Simfònica Unió Musical té l’immens honor de ser la primera banda en tornar a este espai tan estimat i d’inaugurar amb este concert el nou programa, “Excel·lent Bandes de Música”, que la Diputació de València ha posat en marxa per a ajudar a les societats musicals.
Amb aquest concert finalitzarà el cicle de Concerts d’Estiu organitzats per aquesta societat musical.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here