Nivell de preemergència alt per risc d’incendis forestals

Llíria es troba en nivell de preemergència alt per risc d’incendis forestals. En aquest sentit, des del Consistori s’han emés unes recomanacions, ja que és molt important extremar les precaucions i la col·laboració de la ciutadania pot marcar la diferència.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de la localitat demana que s’adopten uns senzills gestos i accions que poden ajudar a previndre els incendis. En els següents enllaços trobaràs consells per a agricultors, persones usuàries de la muntanya i residents en urbanitzacions al costat de terreny forestal:

I és que Llíria és el tercer municipi més extens de la província de València. Dels seus 22.800 hectàrees quasi una tercera part són terreny forestal. La major part dels incendis forestals en la Comunitat Valenciana són deguts a les activitats humanes. La detecció primerenca és vital per a l’eficàcia de l’extinció d’incendis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here