La veïna de Llíria, Raquel Rubio, ens canta un cover de «Let it be»

A la Veu de Llíria té cabuda l’art i creativitat de les nostres veïnes i veïns. Hui publiquem un cover gravat per la veïna resident a LlíriaRaquel Rubio, de la popular cançó “Let it be” de The Beatles.

Raquel canta i és la vocalista de la formació “Dizzy Cats Band“. Es tracta d’un grup que sol fer covers de blues, jazz i rock and Roll de figures com Ray CharlesJoe Cocker, Tina TurnerAretha Franklin o Amy Wine House, entre altres més. Després de l’estat d’alerta, aquesta formació torna amb els seus concerts i, el pròxim serà a Sueca aquest dissabte, 25 de juliol, al xiringuito Noray.

Durant el passat confinament, tot i que no ha comptat amb els aparells adequats d’estudi, Raquel va estar aprofitant per a compondre i gravar temes des de la seua casa, igual que altres artistes. A continuació, podeu escoltar la seua meravellosa veu amb el següent cover:

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here