Comunicat sobre les festes de Sant Miquel: Se suspenen les Festes Patronals 2020

Representants de l’Ajuntament de Llíria, la Germandat de Sant Miquel i les tres parròquies de la localitat han acordat la no celebració de les festes de Sant Miquel enguany pels següents motius:

 

-La crisi sanitària del Covid-19, que impedeix poder realitzar-les amb totes les garanties de seguretat necessàries i amb els seus actes tradicionals i emblemàtics.

 

-La impossibilitat de realitzar els actes religiosos de carrer, com la Baixà o la processó, part també fonamental d’estes celebracions patronals, com marca l’acord de 19 de juny del Consell sobre mesures de prevenció enfront del Covid-19.

 

-En un exercici de prudència, responsabilitat i respecte cap a les víctimes, tampoc resulta adequada la seua celebració, i ja que a més són inevitables les concentracions massives de persones en els actes festius.

No obstant això, dins de l’agenda cultural estable, l’Ajuntament de Llíria programarà diversos actes culturals de format reduït en la segona quinzena de setembre perquè els veïns i veïnes puguen continuar disfrutant de propostes d’oci en estes dates.

 

Igualment, s’anuncia que el monestir de Sant Miquel estarà tancat durant el mes de setembre amb la finalitat d’evitar el gran nombre de visites que tradicionalment es produeixen durant eixos dies al centre religiós.

 

Finalment, l’Ajuntament de Llíria, la Germandat de Sant Miquel i les tres parròquies de la localitat esperen poder realitzar amb normalitat les festes en 2021, per a compartir novament tots junts, veïns i visitants, estes celebracions tan emblemàtiques del calendari festiu i de les tradicions culturals i religioses de la nostra ciutat.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here