Llíria iniciarà enguany les obres d’urbanització de la pujada a Sant Miquel

El ple de Llíria va aprovar ahir la licitació de les obres d’urbanització de la costa de Sant Miquel. Per part seua, el Consell va donar també, en la seua reunió del passat divendres, llum verda al conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament per a la gestió d’este projecte.

Per a l’execució d’actuació, la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica aportarà una subvenció de 200.000 euros amb càrrec als pressupostos de 2020, i es completaria en fases posteriors amb un pressupost total de 835.385 euros.

La superfície objecte del projecte ocupa uns 3.410 m² i s’executarà sobre tres zones: la costa de San Miguel, l’espai d’uns habitatges demolits i el de la plaça que es forma en l’arrencada de la costa, entre els carrers Quevedo, l’Aldea i Recared.

L’actuació comprén les obres de pavimentació i remodelació de les zones, tant per als vianants com rodades, es respectarà l’estructuració d’estes, però s’ampliaran, on siga possible, les voreres i les zones enjardinades existents, i es dotarà també la zona de mobiliari urbà (bancs, jardineres, fonts, papereres).

D’esta forma es contribuirà a diferenciar els espais urbans, es continuarà mantenint un accés rodat, però es vol donar a la pujada un caràcter principalment per als vianants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here