La Conselleria sol·licita la llicència d’obres per al nou Palau de Justícia de Llíria

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha sol·licitat esta setmana la llicència d’obres per al projecte del nou Palau de Justícia de Llíria. D’esta manera, al llarg d’enguany, s’iniciaria la construcció d’esta seu judicial, tan reivindicada pels professionals que treballen en ella. Amb una inversió de 17 milions d’euros, està previst que el termini d’execució dels treballs siga de 24 mesos.

El nou Palacio de Justícia de Llíria, inclòs en el Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana, es realitzarà en una parcel·la de 2.050 metres quadrats, situada al costat del centre Multiusos i enfront dels actuals jutjats.

            S’ha dissenyat una construcció en altura, funcional i eficient energèticament, que substituirà a les dependències actuals distribuïdes actualment entre un edifici dels anys 80, una planta baixa llogada i el centre Multiusos que acull l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here