El carrer de la Unió es tanca trànsit els caps de setmana per afavorir les terrasses amb seguretat

Este estiu el carrer de Sant Vicent Ferrer, des de la plaça de Partidors fins a Duc de Llíria romandrà tancat els caps de setmana. Una mesura que s’ha pres per garantir el transit de les persones amb totes les mesures de seguretat i així afavorir el passeig cap a les terrasses dels bars d’una de les zones de restauració més importants del municipi. I respectar i garantir, així les distàncies de seguretat per a vianants i clients, i fer d’esta part de Llíria una zona segura per la Covid-19.

Els horaris del tancament del carrer Sant Vicent Ferrer durant els caps de setmana al trànsit serà els divendres, dissabtes i diumenges, només en horari de 18,00 a les 02.00 hores de l’endemà.

Unes restriccions que deixen imatges d’amplitud com aquesta:

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here