Llíria comptarà amb punts de càrrega per als cotxes elèctrics

L’Àrea de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Llíria continua la implantació de nous mitjans i serveis que faciliten uns desplaçaments més ecològics i sense fums amb la dotació de punts de càrrega per a cotxes elèctrics al municipi.

       S’han posat en marxa dues iniciatives, una pública i una altra privada. Per part del Consistori de Llíria s’ha projectat la construcció d’un punt de càrrega a l’aparcament del Pla de l’Arc, enfront de la renovada seu de la Policia Local, mentre que des del sector privat, la companyia Iberdrola ha situat un altre punt a la zona de la Pavelló Pla de l’Arc, prop de l’entrada a la piscina coberta.

       Amb esta iniciativa, ha apuntat el regidor Paco García, «Llíria participa activament tant en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 com en l’objectiu d’aconseguir els resultats marcats en el Pacte d’Alcaldes sobre el Clima i l’Energia, on destaquen la reducció dels gasos d’efecte d’hivernacle, augmentar l’eficiència energètica i el consum d’energies renovables».

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here