Suspeses les Falles 2020 a Llíria

La Junta Local Fallera de Llíria, reunida este dijous per via telemàtica, amb la presència també dels presidents de les sis comissions de la localitat i el regidor de Festes Pedro Vicente, ha acordat per unanimitat:

 

-Suspendre definitivament la celebració de les Falles 2020 a la localitat i traslladar-les a l’exercici 2021, a causa de la crisi sanitària del coronavirus i la incertesa que existix per a poder realitzar-les amb totes les garanties de seguretat en altres dates de l’any i amb els actes habituals d’estes festes.

 

-Es prorroga el càrrec, per a 2021, de les falleres majors de Llíria, membres de Junta Local Fallera i de les persones representants de cada comissió, excepte renúncia expressa.

 

-Els monuments fallers de 2020 es plantaran al 2021, amb el compromís de les comissions d’ampliar-los dins de les seues possibilitats econòmiques.

 

-L’Ajuntament de Llíria es farà càrrec de l’emmagatzematge dels monuments, sempre que no puga fer-ho la comissió o l’artista faller.

 

-Junta Local Fallera de Llíria manifesta el seu compromís amb estes tradicions, amb el desig de poder tornar a celebrar-les l’any que ve amb més força que mai, al mateix temps que dóna el seu suport a tots els col·lectius professionals que treballen al voltant de la festa i que es voran afectats per esta crisi, com a artistes fallers, indumentaristes, floristes, pirotècnics, músics i empreses d’espectacles.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here