La cantata Camp de Túria 2020 presenta el vídeo fet des de casa «Creixem Cantant»

Aquest curs no s’ha pogut realitzar  la VIII edició de la Cantata al Camp de Túria que tenia per títol “50 milions de segons”. Reunir a més de 400 cantaires no ha pogut ser, perquè el Covid-19 ens ha deixat a casa. Però el que sí ha segut possible  és la participació de  tots aquests  xiquets i xiquetes, les seus famílies, els  professors, els músics i els  cantants en l’elaboració d’aquest vídeo que ja podeu gaudir i  compartir.

Els organitzadors varen demanar que els xiquets de la comarca participaren i així ho han fet. Este és el seu missatge i el vídeo que han preparat.

«REPTE ACONSEGUIT!

I així és, repte aconseguit, perquè el que els agrada és cantar: al col.le, a classe, als carrers, als escenaris, amb els amics…. i ara també des de casa: a la terrassa, a la cuina, a la dutxa…..

Ja podeu gaudir de l’estrena del vídeo que entre tots els participants han realitzat de la cançó “Creixem cantant”. Ens han enviat totes aquestes fotos tan divertides fetes des de casa i entre tots ho han aconseguit!! La música ha pogut tornar a fer-ho!!

Moltes gràcies a tots i a totes i a seguir gaudint de la música!!! Ara  sí i més fort que mai: CREIXEM CANTANT!!»

 

Música: Marcel·lí Garcia Lletra: Alumnat dels 8 col·legis participants. CEIP Sant Vicent de Llíria. CEIP Sant Miquel de Llíria. CEIP Santa Ana de Llíria. C.I. La Unió de Llíria. CRA Alt Carraixet. CRA Bajo Túria. CEIP Horta Major de Vilamarxant. CEIP CAstillo del Real de Marines mestres del Conservatori de Llíria ,dos cantants i l’alumnat de 9 Col·legis de Llíria i Camp de túria per celebrar la Cantata 2020.

La setena edició de  la CantataCantània reunia el passat 12 d’abril de 2019 en el teatre de la unió a més de 420 alumnes de 4 centres de Llíria (CEIP Sant Vicent, CEIP Sant Miquel, CC Santa Ana, CIEM Unió Musical i 4 de la Comarca (CEIP Horta Major de Vilamarxant, CEIP Castillo del Real de Marines, CRA Alt Carraixet de Gàtova i Olocau i CRA Baix Túria de Domenyo, Gestalgar i Bugarra) de segon i tercer cicle de primària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here