Llíria no passa a la Fase 1 de desescalada

El Departament Arnau-Llíria ha quedat fora de la Fase 1 de la desecalda. A la Comarca Camp de túria i tots els municipis dels Serrans, que aten  l’Hospital de Llíria, continuarem un temps més en fase 0. Dilluns no podrem passar a la Fase 1.

La C. Valenciana es dividirà en dos passos de la desescalada: mentre les grans ciutats com València, Castelló o Alacant i algunes comarques com Camp de Túria, Serrans i Ademús, continuaran durant dues setmanes més en la fase 0 amb un confinament parcial i una limitació horària. Tampoc el Departament de salut de l’Hospital de Manises.

Hi ha 10 departaments sanitaris valencians que faran un pas més en la desescalada i gaudiran d’una mica més de llibertat. Concretament, es tracta dels departaments de Salut de Vinaròs (en Castelló), Requena, Xàtiva-Ontinyent i Gandia (en València), i Alcoi, Dénia, Marina Baixa, Elda, Orihuela i Torrevieja (en Alacant).

La Consellera Ana Barceló, en la seua compareixença, ha afirmar no compartir la decisió adoptada pel Ministeri de Sanitat, ja que, segons ells, «la Comunitat Valencia complix tots els paràmetres tècnics i sanitaris exigits pel govern. I en especial, per damunt d’altres autonomies que sí que han obtingut el canvi a la fase1», referint-se a Euskadi i Cantàbria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here