Llíria permetrà ampliar l’espai de les terrasses dels bars i restaurants

L’Ajuntament de Llíria permetrà ampliar l’espai de les terrasses dels
bars i restaurants de la localitat, perquè puguen adaptar-se a les condicions establides en
la fase de desescalada.

El departament  de Llicències i Ocupació de Via Pública remetrà esta setmana una circular a tots els establiments amb la informació sobre les condicions en els serveis de terrassa que es permetran a partir del dilluns 11 de maig, i requerint-los al fet que presenten una proposta amb la superfície que necessitarien ocupar per a aconseguir una millora en el rendiment econòmic de la seua activitat i contrarestar la reducció de l’aforament.

Per a facilitar la seua aplicació, l’Ajuntament adoptarà diverses mesures com anul·lar
places d’aparcament en zona blava o el tancament de carrers al trànsit, durant els caps de
setmana.


«L’objectiu és que el sector puga mantindre una activitat almenys rendible, amb les limitacions del 50% de taules permeses i la distància mínima de seguretat entre elles», ha assenyalat la regidora de Llicències i Ocupació de Via Pública, Isabel Llopis.»S’estudiarà cada cas i es permetrà l’ampliació de l’espai sempre que siga possible, perquè es respecta la mobilitat adequada dels vianants, no perjudica altres comerços i complix amb les distàncies de seguretat exigibles», ha explicat la regidora.

Estes són algunes de les primeres iniciatives que el Consistori edetà està impulsant ja
per a promoure la reactivació del comerç local. En el mateix sector de l’hostaleria, ja es va
establir, per exemple, l’exempció del pagament de la part proporcional de la taxa terrasses
durant en el període en el qual no han pogut desenvolupar l’activitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here