Reobri el Parc de Sant Vicent amb restriccions a les zones de joc

El parc de sant Vicent ha obert després d’uns cinquanta dies de confinament, on cap persona, ni runners ni romeries, ni caminants, ni xiquets podien gaudir d’un dels llocs més emblemàtics de Llíria. Este dilluns el Parc de Sant Vicent s’ha obert de nou, excepte les zones de jocs. Des de l’Ajuntament alerten: «Sigues responsable per la salut de totes les persones i no el convertisques en un lloc de reunió. Si vas amb bici o a córrer fins al parc, seguix les indicacions».

Una reobertura que ha estat progressiva.

 El dissabte dia dos de maig, primer dia que van poder eixir els esportistes a córrer o en bici, només es va obrir el carril bici del camí a sant Vicent fins al Prat, per tal d’evitar aglomeracions que no es poden controlar, segons va confirmar un equip de la policia local que estava situat al principi de l’entrada al Parc.

 

Diumenge finalment i després del bon comportament dels esportistes i majors en la seua eixida diària en la desescalada, es va obrir finalment el carril bici, encara que l’entrada al parc per dins continuava precintada per la policia local així com els parcs de xiquets i llocs on poden ser més fàcils el contagi que continuen sense estar oberts.

Els veïns i veïnes de Llíria, finalment han pogut gaudir de fer esport o passejar al voltant del nostre parc  des de diumenge. Molta gent va passejar, encara que guardant les mesures de seguretat, la distancia social i sense aglomeracions o aturar-se a parlar en mig del carril.

Des de l’Ajuntament es demana al veïnat que siguem responsables i no es convertisca en un lloc de reunió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here