De la Pluja del 2016 a l’any jubilar 2019. Totes les imatges del dia de Sant Vicent

El 2020 serà recordat per no poder celebrar la Rogativa del Co-patró de Llíria a causa del confinament per la Pandèmia de Coronavirus. Per això hem volgut recordar els anys anteriors tal com vàrem contar este dia en imatges a La Veu de Llíria.

Este és la nostra aportació a un dia tan assenyalat per tots els Llirians. Una vegada més, tots junts com a poble en este dia especial. Malgrat tot, bon dia de sant Vicent 2020.

 

Abril 2019

Amb motiu de la celebració dels 600 anys de la mort del dominic Valencià, la confraria va preparar unes Festes especials.  Un innovador pregó, amb un espectacle lumínic i una rogativa des de l’església de la Sang, emulant el recorregut que el pare valencià va realitzar el 30 d’agost del 1410 en la seua visita a Llíria.

 

 

 

Abril 2018 

Llíria, des de la devoció religiosa i la tradició, vaa tornar a recordar el Miracle de l’Aigua en la rogativa de Sant Vicent. Milers de persones es varen reunir al parc i al Concert de la Montecarlo.

Abril 2017

El dia de Sant Vicent 2017 va acabar amb els concerts  amb Seguridad Social que allarga un dels dies més esperats per tots els llirians.

La cineasta de Llíria Ruth Barrachina va enregistrar un vídeo on recordar el bon ambient que es va viure al Parc de sant Vicent el 24 d’abril del 2017

Abril 2016

"Creixerà i minguarà, pero per a beure mai faltarà".

Publicada por Confraria Sant Vicent Ferrer de Llíria en Lunes, 4 de abril de 2016

La Rogativa, que demana aigua a Sant Vicent, es va vore sorpresa a mitat del recorregut per una pluja intensa, com no es recorda des de fa anys. Va ser l’any que la Romeria no va poder passar per Partidors. Estava d’obres. També l’any que la pluja va suspendre el Concert de Bajoqueta Rock .   

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here