José Miguel Maicas: Visita virtual al Parc de sant Vicent en el dia de les paelles

Este diumenge seria un dia festiu al parc de sant Vicent, l’antesala al dia del nostre copatró. Un dia on celebrem les paelles en germanor. Però enguany, res és igual per causa de la covi-19.

Per intentar pal·liar la impossibilitat que ens ha creat el confinament de l’estat d’alarma, José Miguel Maicas ens ofereix una visita virtual en 360° pel nostre parc tan estimat.

José Miguel Maicas, és arquitecte, professor  col·legi Francisco Llopis i col·laborador de laveudelliria. El seu últim projecte va ser una visita virtual a l’església de la sang, una idea per este confinament que estem vivint.

Fa uns anys que José Miguel Maicas, treballa en este projecte 360º graus, que va portar a FITUR i que permetria poder visitar alguns indrets del patrimoni cultural edetà des de casa. Una idea pensada per persones amb mobilitat reduïda i que ara que hem d’estar a casa, podem compartir tots.

Pots trobar tots els vídeos de patrimoni de Llíria a la seua pàginahttps://www.youtube.com/channel/UC3jqmll-B6kyIdlgBDKReRA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here