Llíria reduïx l’enllumenat en espais públics i edificis municipals durant l’Estat d’alarma

Amb motiu del confinament decretat per l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament de Llíria va posar en marxa un pla d’estalvi energètic que s’ha anat aplicant amb diverses accions, al llarg d’estes setmanes, en vies públiques i edificis municipals. 

 

La regidora d’Obres i Serveis, Fina Torrijo, ha destacat que amb estes mesures, que afecten a espais públics que ara la població no pot freqüentar, es preveu reduir un alt percentatge del consum de llum, que podrem conéixer amb exactitud dins d’un mes, i el que significa també que es generaran menys emissions de CO”. “Tot això suposarà un important estalvi energètic i econòmic per al municipi”, ha afegit. 

 

L’execució d’este pla s’ha dissenyat en un treball coordinat entre tècnics de diferents departaments, brigades i policia local. “L’objectiu ha sigut fer un ús raonable de l’electricitat en estos moments, però seguint sempre els criteris de seguretat necessaris”, ha apuntat la regidora. 

 

Les mesures adoptades inclouen l’apagat complet dels edificis municipals que no estan en ús; la reducció del temps d’il·luminació exterior d’alguns monuments històrics com l’església de la Sang o l’ermita de Sant Vicent; l’anul·lació d’algunes fases de l’enllumenat de carrers, places, parcs o per exemple les pujades a Sant Miquel i Santa Bàrbara; al mateix temps que s’ha negociat amb la subministradora elèctrica la reducció de la potència contractada en determinats edificis públics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here