El PP demana que es cobrisca els llocs vacants de la Policia Local per a reforçar el servici

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha demanat hui per registre d’entrada que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE estudie procedir, amb la màxima celeritat, a cobrir els llocs vacants de la plantilla de la Policia Local per a reforçar el servici ordinari. 

 

Mazzolari s’ha pronunciat d’esta manera després de la necessitat de cobrir vacants per les absències justificades d’agents i baixes laborals. Així, ha remarcat que “és necessari que se suplemente la plantilla actual, de manera provisional mentres dure l’estat d’alarma, perquè és una necessitat del cos de Policia Local que no es pot demorar més”. 

De la mateixa manera, la dirigent popular ha destacat que “la Policia Local és personal municipal que està a peu de carrer atenent qualsevol necessitat en esta crisi sanitària, per això, es fa més necessari que esta contractació es realitze de manera prioritària per a garantir la seguretat dels nostres agents i oferir un servici de qualitat als nostres veïns”. 

Igualment, ha indicat que “en este estat d’alarma, a més de la càrrega de treball derivada davall el comandament únic a la Policia Local per a fer front a la crisi sanitària del COVID-19, a Llíria vivim moments en què s’aprecia una major població en el municipi, pel fet que hi ha veïns ocupant les seues segones residències”. 

Finalment, Mazzolari ha recordat que “altres municipis han completat les vacants de les seues plantilles de Policia Local reforçant així el servici que es presta”, per la qual cosa s’ha preguntat “a què està esperant l’actual Govern d’esquerres a començar a treballar quan ja anem amb retard a l’hora de cobrir esta necesitat”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here