La Policia local grava Sant Vicent perquè tots gaudim del dia de Pasqua

Foto: Maribel Aisa

La Policia local de Llíria ha gravat el parc de sant Vicent el dia de Pasqua. Un dia on estaria ple de gent, famílies, xiquets volant la milotxa i jugant a la corda. Un dels dies més típics per tots els llirians i llirianes que normalment gaudim el Parc de forma multitudinària. Un dia que enguany a causa del confinament i de la crisi de la covi-19 es mostra buit.

Per poder gaudir des de les nostres cases, la Policia local de Llíria ha tingut una emotiva iniciativa: ha gravat el parc, i ens envia tots este històric document d’un dia de Pasqua sense gent ni celebració.

Para que la gente de Liria pueda disfrutar del día de pascua Y en agradecimiento a los aplausos y muestras de cariño que recibimos 👮👮🏾‍♀️

Publicada por Isabel Sanchez Puerto en Domingo, 12 de abril de 2020

Isabel Sánchez Puerto, ha publicat en les xarxes socials este vídeo i comenta el motiu d’estes imatges: «En agraïment a tots els aplaudiments que estem rebent estos dies des dels balcons de les cases de Llíria, hem pensat que seria una bona iniciativa de la Policia local, gravar este vídeo. Gràcies a tots, entre tots guanyarem la guerra contra este virus.»

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here