José Miguel Maicas ens convida a una visita Virtual en 360° de l’Església de la Sang

José Miguel Maicas, és arquitecte, professor  col·legi Francisco Llopis i col·laborador de laveudelliria. El seu últim projecte és una visita virtual a l’església de la sang, una idea per este confinament que estem vivint.

Fa uns anys que José Miguel Maicas, treballa en este projecte 360º graus, que va portar a FITUR i que permetria poder visitar alguns indrets del patrimoni cultural edetà des de casa. Una idea pensada per persones amb mobilitat reduïda i que ara que hem d’estar a casa, podem compartir tots.

Així ha explicat com va naixer este projecte: «Tenia de la meua tesina de final de màster de la Universitat, un tour virtual dels monuments de Llíria, en què pots mirar des de tots els angles, passar per la porta, pujar al campanar. Una tesina que es va presentar en Fitur de fa uns anys. El millor d’este treball, era que monuments que estan tancats podies entrar virtualment a vore‘ls, com la torre del campanar, o el Bon Pastor. A més estava pensat per persones amb discapacitat que era difícil d’accedir a alguns llocs del nostre patrimoni com el campanar o Santa Bàrbara, o llocs amb relleu difícil».

Ara aquella tesina s’ha desenvolupat i ens ofereix una visita virtual, amb una explicació molt amena de l’Església de la Sang en 360º. Just quan arranca la Setmana Santa i en ple confinament per la crisi del Coronavirus, res millor que esta visita virtual:

 

 

Continua este projecte, al qual anirà introduint més joies del patrimoni cultural edetà. Unes visites i informació que pots trobar en la seua pàgina de youtube que ja compta amb 1240 suscriptors: https://www.youtube.com/channel/UC3jqmll-B6kyIdlgBDKReRA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here