Músics i famílies protagonistes del vídeo «Passarà» contra el Coronavirus

Fa unes setmanes presentaven la Cançó de Marcel·lí Garcia, anomenada «Passarà». Una iniciativa musical i educativa per lluitar tots junts contra el coronavirus. Però la proposta no era només una cançó, sinó que anava més enllà. Es tractava de cantar-la, apendre’s la lletra, tocar-la i després participar en un vídeo cadascú a casa i fer entre tots un vídeo comunitari. 

Amb tots els vídeos i fotos que han enviat, Marcel·lí ha preparat un vídeo que mostra com estem en Llíria passant estos dies de lluita contra el coronavirus. Un vídeo que acabada d’eixir del procés de l’edició i tenim el plaer de publicar la seua estrena. Un vídeo comunitari fet entre tots: músics, famílies i alumnat de Llíria i la Comarca, així com de grups musicals com La Coraleta.

Una forma divertida de donar suport a tots en les vostres cases. «Estic molt content, he rebut molts vídeos, fotos, àudios. Ha segut una experiència molt bonica. D’una situació dramàtica com el coronavirus hem tret alguna cosa positiva. La solidaritat i la creativitat d’estar tots units.» comenta l’autor i compositor de la cançó.

Este és el vídeo que ha preparat amb les imatges i veus de tots:

 

A la iniciativa s’ha implicat més gent com la professora Sandra Ibañez, mestra d’audició i llenguatge del CEIP Castillo del real de Marines i Cra Alt Carraixet d’Olocau i Gàtova i també especialista de pedagogia terapèutica. Ella va traduir la Cançó Passarà a pictogrames. Una versió que vàrem estrenar el dia 2 d’abril, dia de l’autisme. 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here