Un professor de l’IES Laurona crea amb la seua impressora 3D, viseres per la policia local de Llíria

El professor de Tecnologia de l’IES Laurona, Santiago Fombuena ha estat el protagonista d’una iniciativa solidària: Viseres per a la policia local de Llíria.

Este docent s’ha sumat a una iniciativa nacional de molts particulars amb impressores 3D per a ajudar en la fabricació de mitjans de protecció. Fombuena ha subministrat ja a l’Ajuntament de Llíria 10 viseres de protecció per a la cara, que s’han destinat a la Policia Local i altre personal municipal que puga estar més exposat

La impressora d’este professor té capacitat per a confeccionar una d’estes peces de plàstic a l’hora. Pel que continuarà preparant més unitats que es distribuiran també en altres centres del municipi on siguen necessàries.

A més, Santiago Fombuena ha comentat que “el professorat del departament de Tecnologia de l’IES Laurona de Llíria també s’ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació per a usar els aparells del centre en la fabricació d’estos elements de protecció sanitària”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here