«Finestres de música i esperança» que sone la Novena simfonia de Beethoven per Llíria

La campanya #VentanasDeMúsicayEsperanza, Llíria demana que isquem a les nostres finestres i balcons amb instruments, donant palmes, cantant o fent sonar la melodia en els nostres telèfons mòbils. La cita és aquest dijous 26 de març a les 19.00 hores que se celebra laniversari de la mort de Ludwig van Beethoven, un dels grans genis de la composició. La data és especial perquè el 2020 és reconegut internacionalment com «l’Any Beethoven».
amés la famosa ‘Oda a la alegría‘ és tot un símbol d’unió entre els pobles, un missatge especialment transcendent estos dies, quan totes les cultures han de caminar juntes.


La iniciativa ja compta amb el suport de la Confederació Estatal de Societats Musicals i de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, així com de les bandes edetanes Va unir Musical i Banda Primitiva. També importants personalitats de l’art i la cultura se sumen aquests dies a la campanya, com Francis Montesinos, Sole Giménez, Pancho Varona, el violinista Vicent Huerta i molts altres grans artistes. Emissores musicals com a Ràdio Banda emetran el fragment musical a les 19.00 a través del seu web www.radiobanda.com, de manera que siga accessible per a tots. Se sol·licita que es comparteixin els vídeos de les interpretacions en xarxes socials. La proposta també tindrà ressò en la Xarxa de Ciutats Creatives de la Música de la UNESCO, de la qual Llíria és membre des de l’any passat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here