Pentagrama i MSF creen «Besos per l’esperança» suport psicològic contra el coronavirus

rbt

L’Associació Pentagrama i l’ONG Músics Solidaris Sense Fronteres ens han proposat una iniciativa solidària per ajudar a la societat a portar millor els efectes psicològics del confinament pel Coronavirus. Una proposta anomenada «Besos para la esperanza. Cada beso una historia»

Una crisi que a més de sanitària, o econòmica a moltes persones els està suposant una crisi emocional, amb dificultats psicològiques per passar l’angoixa de la incertesa que crea la Covi-19. Per això des de l’Associació Pentagrama ens presenten esta proposta per ajudar a totes les persones del món que estan patint els efectes de la pandèmia en este vídeo on conviden a tots a participar.

 

 

El repte consisteix a enviar una fotografia en horitzontal, individual o col·lectiva on les persones apareguen enviant un bes. Les fotos s’han d’enviar fins al 29 de març a:

-WhatsApp: 652 70 85 64
– Correu electrònic: info@associaciopentagrama.org

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here