El CEIP Sant Miquel cedeix la seua impressora 3D per fer mascares sanitàries

El CEIP Sant miquel ha cedit la seua impressora 3D a les administracions públiques valencianes per ajudar a fer front al Cov-19. «El col·legi cedeix altruistament la impressora al CEFIRE de Torrent (centre de professors i recursos educatius) de la Conselleria d’Educació per ajudar al disseny i confecció de màscares sanitàries. És el nostre xicotet gra d’arròs per ajudar a minvar la pandèmia» ens relata Àngel Yuste, director del CEIP sant Miquel via telemàtica davant esta iniciativa.

Es tracta d’un aparell de darrera generació que havien adquirit al centre i que havia servit per fer diversos objectes a les seues classes en els xiquets.


Ara, a causa de la crisi del coronavirus, el cedeixen a petició de la Conselleria de Sanitat i Educació, «qui també es demana carbó actiu, guants, material de laboratori i altres« afegeix Àngel Yuste. Es pretén fer un inventari extraordinari i ficar-lo a produir. Amb estes impressores 3D última generació es faran màscares i carasses de protecció ocular, tan necessàries ara mateix.

Una mostra de solidaritat del nostre municipi davant la pandèmia, per tal de lluitar tots units contra el coronavirus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here