La Unió Musical celebra el dia de Sant Josep amb un passacarrer virtual

rbt

Les festes Falleres sempre han estat acompanyades de música. Enguany el dia 19 de març va ser inèdit a causa del coronavirus, i ni falleres ni músics pogueren eixir al carrer a realitzar la tradicional cercavila amb música que acaba amb la mascletà que precedeix a la cremà. Enguany la cov-19 ha impedit esta tradició.

Però La Banda unió musical de Llíria no s’ha conformat amb esta situació i ha realitzat un vídeo on els músics de la banda han tocat per totes les persones, per poder realitzar un passacarrer virtual, que servisca d’inspiració per a tots els ciutadans que estem a casa. Una vegada més, la música es cola per cada casa de Llíria, i no se pot detindre.

Este és el vídeo que han realitzat tots els músics de La Unió per celebrar el dia de 19 de març de 2020, com sempre a música.

Una iniciativa que es suma, a què va fer eixir als músics de Llíria als balcons perquè la música sonara per tota Llíria, contra el coronavirus. Una iniciativa més que demostra una vegada més, que Llíria és la Ciutat de la Música.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here