Diumenge a les 17 hores: l’UME i les brigades municipals desinfecten comerços i carrers de Llíria

L’ajuntament alerta que a les 17 hores es va desinfectar Llíria de nou, amb vehicles especials, en el nucli urbà de Llíria. S’està incidint ara en les zones que poden tenir major risc per tenir, per exemple, establiments comercials que concentren major pas de persones. Els treballs s’estendran per tot el municipi al llarg dels pròxims dies.
A les urbanitzacions també s’està desinfectant amb mitjans manuals en zones comunes i mobiliari com els contenidors de residus.
Per a les tasques d’aquesta tarda, es recorda que han de tancar finestres, no isquen als balcons i retirar la roba estesa.

La #UME està desinfectant els comerços de #Llíria que han d’estar oberts al públic. Estos dies enrere han sigut les Brigades Municipals, des de el disabte pasat, i des de anit els turbo pulveritzadors. Estem seguint tots els protocols que ens indiquen les autoritats sanitàries. En aquestos moments s’intensifica el treball ja que tenim un positiu de Covid-19. Vos demane, per favor, que es quedeu a casa. No es pot eixir. Respecteu les indicacions. #esteviruselparemunits #estevirusloparamosunidos #Quedateencasa #Quedatacasa

Publicada por Manolo CiveraAlcalde en Sábado, 21 de marzo de 2020

 

L’UME ha estat desinfectant els comerços de Llíria que han d’estar oberts al públic. Estos dies enrere han sigut les Brigades Municipals, des del dissabte passat, i des d’anit el turbo pulveritzadors.

«Estem seguint tots els protocols que ens indiquen les autoritats sanitàries. En aquestos moments s’intensifica el treball, ja que tenim un positiu de Covid-19. Vos demane, per favor, que es quedeu a casa. No es pot eixir. Respecteu les indicacions» assenyalen des del consistori..

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here