S’ajorna la festivitat de Sant Vicent pel Covid-19

L’Ajuntament de Llíria i la Confraria de Sant Vicent han anunciat que es buscarà una nova data

La festivitat de Sant Vicent 2020 s’ajornarà, amb motiu de la situació de confinament promoguda per la declaració de l’estat d’alarma, a conseqüència del Covid-19. Així ho han anunciat hui, de manera conjunta, l’Ajuntament de Llíria i la Confraria de Sant Vicent Ferrer.

Per tant, el dia 20 d’abril, el poble de Llíria no podrà celebrar una de les festivitats més multitudinàries del municipi. De tota manera, queda temps per a l’esperança, ja que les dos entitats han anunciat que prendran les decisions necessàries per celebrar els principals actes de les festes de Sant Vicent Ferrer en una nova data, sempre i quan les condicions socials i sanitàries ho permeten.

Alhora, la Confraria de Sant Vicent ha animat a la ciutadania de Llíria a penjar els rodabalcons amb les imatges de Sant Vicent i Sant Miquel, els dos patrons de Llíria.

L’anunci de l’ajornament de la festa de Sant Vicent Ferrer arriba, dies més tard, que les confraries de Setmana Santa anunciaren la cancel·lació dels actes litúrgics per celebrar la Mort i Passió  de Jesucrist.

De tota manera, al contrari de les celebracions de la Setmana Santa, les festes de Sant Vicent s’ajornen a l’igual que les falles. Així, una volta superada la crisi del Covid-19, el poble de Llíria podrem ixir, de nou, al carrer a disfrutar del Dia de Sant Vicent i, sobretot, per celebrar que esta guerra sanitària ha acabat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here