Els balcons de Llíria s’omplin de músics

El Coronavirus ha marcat la vida de tots en els darrers dies. Però hui, 19 de març, dia de sant Josep Llíria ha lluitat contra este virus amb la millor arma que tenim: la música.

Músics de totes les edats, en família o a soles, a les 12 hores del migdia, han interpretat conjuntament amb altres músics des de balcons veïns, diferents partitures, «Paquito el Chocolatero», «Amparito Roca» o «l’Himne de València». Tot perquè la música envoltara tot un poble, que més que mai ha sigut la ciutat de la música.

Estos són alguns del vídeo que ens haveu enviat, i que hem pogut gravar.

 

Música i aplaudiments s’han ajuntat des de tots els carrers del municipi, en un dia de Sant Josep inèdit. Musica per dir que anem a lluitar tots junts contra este virus, des de la responsabilitat del jo em quede en casa, però des de la creativitat que sempre ha demostrat Llíria.

Era una inicitiva de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), havia convocat a tots els músics als seus balcons per a interpretar els pasdobles «Paquito el Chocolatero» i «Amparito Roca» i omplir així els carrers de música, en una acció conjunta com a mostra de «solidaritat i col·laboració» enfront d’aquesta situació de crisi sanitària.

La música una vegada ens ha unit. I ha estat emocionant la germanor entre tots els veïns dels carrers de Llíria i la música que s’escoltava per tot el poble carregada més que mai d’emoció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here