Vols participar en el vídeo «Passarà», la cançó contra el coronavirus de Llíria?

rbt

Diumenge Marcel·lí Garcia presentava «Passarà», la cançó que havia creat per donar ànims contra el Coronavirus i el confinament a casa que hem de passar estos dies per lluitar contra la Covi-19. Després de l’èxit de visites que va tindre, ara Marcel·lí Garcia proposa un nou repte per estar entretinguts de manera activa i musical: Gravar-se cantant la cançó, i enviar el vídeo per mail.

«El repte és fer entre tots el vídeo de la cançó «Passarà», cadascú des de sa casa. Una forma divertida i comunitària de passar de la millor forma possible el confinament. Sobretot pels més menuts de Llíria» comenta.

Només són tres passes:

1.-apren la cançó
2.- Posat uns auriculars, i canta.
3.-Grava la cançó en un mòbil.

4.- Envia vídeo: passarabonics@gmail.com

Esta és la seua proposta que te presenta de forma virtual:

 

1.-Si estàs interessat a participar i t’animes, és molt fàcil. Ací tens la partitura i la lletra, per practicar.

2.-Una vegada et saps la cançó i has practicat, ací tens la base: «Vos podeu posar auriculars perquè no s’escolte res més… O no, com vos vaja millor. També podeu tocar amb instruments. Si ho feu en la tonalitat de Fa Major, millor» explica Marce de la tècnica musical.

 

 

3.- «Després et graves amb un mòbil, a soles, amb els teus pares, germans, o mascotes, amb qui estigues passant estos dies de confinament a casa. Pots cantar, tocar un instrument o interpretant-la. El que és important és participar i entretindre‘t. I deixar una mostra de com hem passat estos dies contra el coronavirus».

4.-Una vegada està el vídeo gravat, ho envies al mail: passarabonics@gmail.com

Marcel·lí Garcia i algun amic, editaran un vídeo on apareguen tots els que hem participat i han enviat vídeos.

Així que ja saps. Participa en Passarà, la cançó de com Llíria ha passat el confinament del coronavirus. Un vídeo que pot fer història.

 

Tornem a compartir la cançó que ha creat per a gaudir d’un diumenge en família… Això si, a casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here