Marcel·lí Garcia crea la cançó «Passarà» per animar a tots davant el Coronavirus

Marcel·lí Garcia ja ens té acostumats a les seues cançons que ha creat amb col·lectius com Pentagrama, de salut mental que es va convertir en l’himne de la setmana de la salut mental.

Ara, davant un dels reptes més durs que com a societat i poble hem de passar junts en comunitat, Marcel·lí hi ha creat «Passarà» una cançó per donar ànims a tots els veïns i veïnes del municipi, i del món davant la situació d’alerta sanitària que patim.

Una cançó per cantar en família i que els xiquets poden aprendre en este confinament que hem de passar a casa sense anar «al cole«, i que és la seua xicoteta col·laboració per entretenir-se en família de forma instructiva. «Almenys esta és la meua intenció» ens comenta via telemàtica.

Este és el vídeo d’este mestre i cantautor de Llíria amb un missatge positiu i didàctic, que com sempre utilitza la millor forma que tenim a Llíria d’enfrontar els reptes: la música.

 

I per si t’has quedat en ganes de més, t’oferim els enllaços dels seus temes per gaudir a casa.

Pel Gran Fons de Llíria i el club d’atletisme Edeta en el qual participa també va crear una cançó per animar als corredors i afició davant aquell esdeveniment esportiu.

O el vídeo de Llíria simfonia de cultura amb les xiquetes de l’Escola de dansa de Llíria.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here