Llíria es queda a casa

Els carrers de Llíria oferien este matí de diumenge una imatge estranya: ningú al carrer. I és que Llíria ha fet cas de les recomanacions del Govern de la Nació qui dissabte va establir l’estat d’alarma sanitària, i a les instruccions del Consell i del mateix Ajuntament ha decidit quedar-se a casa, perquè entre tots hem d’aturar esta Pandèmia.

La Policia Local ha fet una roda de reconeixement per recordar a les poques persones que transitaven pel carrer, l’obligació de confinar-se a casa per evitar contagis.

Els forns han obert així com les tendes de primera necessitat i alimentació, encara que alguns supermercats han pres mesures de seguretat, controlant aforament a l’interior de les tendes per protegir també a les caixeres i reposador de productes així com als clients. A partir de dilluns l’horari estran més controlats, encara que es fa una crida a la calma perquè no faltarà avituallament, productes de primera necessitat.

També el sector de la restauració i l’hostaleria ha tancat les portes i terrasses per tallar entre tots la corba de contagis del Coronavirus. Alguns establiments faran entrega a domicili «Soc persona de risc per altres malalties, he eixit a la farmàcia per medicaments, per pa i a vore si envien dinar per emportar, i me’n vaig a casa» ens comenta una dona amb mascareta al carrer.

En la Comunitat Valenciana s’ha registrat en les últimes hores una mort i 216 nous positius per Coronavirus, per la qual cosa la suma del total de casos actius per Covid-19 ascendeix a 403 segons acaba de confirmar la consellera de Salut Pública, Ana Barceló, en roda de premsa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here