El Preolímpic d’Handbol de Llíria, s’ajorna a juny

La IHF, després de la sol·licitud remesa pel president de la Real Federació Espanyola d’Handbol, Francisco V. Blázquez, després de les mesures adoptades pel Govern d’Espanya per a frenar l’avanç del virus COVID-19, ha decidit ajornar la disputa del Preolímpic Femení 2020 de Llíria al mes de juny, de la mateixa forma que la resta d’esdeveniments preolímpics, amb data encara per concretar.

El president de la Real Federació Espanyola d’Handbol, assenyala que la pròpia Organització Mundial de la Salut ha atorgat al COVID-19 el rang de pandèmia global, una cosa que «obligarà a tot el planeta a adaptar-se a aquest nou escenari que, en pocs dies, s’ha convertit en un fenomen global».

A més, el mandatari federatiu apunta que «tenim informació que altres agents involucrats en la disputa d’aquest torneig sofreixen restriccions per a viatjar a Espanya, i això creix dia a dia; així com problemes per a tornar al país d’origen després de romandre a Espanya, com és el cas de l’Argentina».
La Real Federació Espanyola d’Handbol, que dimarts passat suspenia tots els partits de categoria estatal, i que ahir s’acollia a les dates alternatives ofertes per la EHF per a ajornar els compromisos de les Guerreres contra Països Baixos, celebra aquest comunicat i agraeix a la IHF la comprensió en la presa d’aquesta decisió, en considerar que la prioritat en aquests moments és garantir la seguretat de les jugadores.

Per tant, queda cancel·lada l’activitat de les Guerreres de Carlos Viver, que havia d’arrancar diumenge que ve a Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here