Dia de la dona: Jornada de portes obertes d’equips femenins de l’Escola de basquet

L’Escola Bàsquet Llíria va fer un pas important aquest estiu, donar-li força al bàsquet femení a Llíria, una disciplina desapareguda des de fa anys al nostre poble. El Benjamí Femení és l’exemple a seguir. L’equip entrenat per Eva Morales i Daniela Prast va començar la temporada amb 13 xiquetes i ara ja compten amb 23.
rbt
A més, altres equips de l’Escola compten amb una quantitat alta de jugadores. L’objectiu a curt termini és potenciar la línia femenina, la qual és molt il·lusionant, i tractar d’ampliar a més equips com Prebenjamí, Benjamí i Aleví femení l’any que ve.
Per açò, aquesta setmana, del 2 al 6 de març es celebra una jornada de portes obertes, on els i les integrants dels conjunts han de anar a entrenar acompanyats d’una xiqueta. Els 3 primers dies ha sigut un èxit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here