Arantxa i Carolina, Regines Majors de la Falla Pla de l’Arc

Arantxa Estrada va ser exaltada com a Fallera Major 2020 de la Falla Pla de l’Arc juntament amb la Fallera Major Infantil 2020 de la Falla Pla de l’Arc, Carolina Olmos i el President Infantil, Alejandro Melero qui va estar en tot moment pendent de les seues Regines. També Jorge Castillo Montes, que després de més de 23 anys de Fallero, enguany s’ha decidit a ser el nou President de la Falla Pla de l’Arc.

I és que dissabte a la vesprada, va tindre lloc la presentació de la Falla Pla de l’Arc a l’edifici MultiusosJorge va desitjar unes bones Falles 2020, on regne la «Germanor Fallera». Una germanor que es va poder gaudir este dissabte amb els membres de la cort d’honor, així com entre els representants de les diferents comissions. L’acte va comptar amb la fallera major de Llíria per a 2020, Sonia Cervera, i la fallera major infantil, Irene González.

Carolina estudia 5 de Primària en el CEIP Sant Miquel, i li encanta la gimnàstica rítmica. Alejandro ja està en primer de l’ESO a Laurona. Per als dos, l’acte que més els agrada de les falles és la Presentació. I això es va notar el passat dissabte, en la seua cara de felicitat, en un acte tan emotiu per ells.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here