Programades diferents activitats per celebrar el 5 aniversari de l’Hospital de Llíria

El mes de març es compleixen cinc anys des que va començar oficialment la seva activitat l’Hospital de Llíria.

Amb motiu d’aquesta efemèride s’està posant en marxa una agenda d’actes commemoratius que es desenvolupessin durant l’última setmana de febrer i la primera de març entre els quals destaca l’acte oficial en la sala d’actes el 6 de març.

També s’han pensat un altre tipus d’activitats dirigides als  usuaris: la setmana de 24 al 28 de febrer es facilitarà material en urgències pediàtriques perquè els xiquets dibuixen com veuen l’hospital. Els treballs resultants es podran veure a partir del 6 de març en la planta baixa, al costat de l‘exposició fotogràfica de l’època de l’obertura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here