Sheila Torres i Arianna González ja són les Regines Majors 2020 de la Falla Plaça Pedralba

Sheila Torres i Arianna González són les Falleres Major i Fallera Major Infantil 2020 de la Falla Pedralba que es varen presentar el passat dissabte al marc incomparable del teatre de la Banda primitiva, en un espectacle ple d’emoció, i música. Un acte que també va servir de comiat de Cristian Durá, el president infantil en un dels moments més emocionants d’esta Gala.


Després de cinc anys el president infantil Cristian Durá Máñez s’acomiada del càrrec entregant la caramba a Diego Monrabal Tolosa. Amb un emotiu discurs d’acomiadament on es va recordar del seu «abuelo Miguel» qui li va inculcar l’amor per la Falla de Pedralba. «Quants podran dir que han tingut de president de la falla a son pare i a s’abuelo?» ha dit ple d’orgull, i llàgrimes en un dels moments més vibrants de la cerimònia. La Junta local li han fet entrega de la insígnia de tabal i dolçaina pels seus 5 anys de president.


També l’acomiadament de les Falleres Majors 2019 Eva i Sofia va ser d’allò més emocionant, plenes de bons desitjos per Sheila i Arianna.

Els Presentadors de l’acte, van ser un any més Amparo Muñoz i Carlos Gómez. Després de les presentacions va tindre lloc un dels moments més divertits d’esta presentació: Els Playbacks, on es passa de les llàgrimes de l’emoció a la risa i el divertiment.

El temps de la festa gran de Sant Josep ja s’acosta, i això es va notar a les ganes de passar-s’ho bé dels fallers de la falla Pedralba.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here