Llíria s’uneix a les protestes i reivindicacions del món del camp

Divendres 14 de febrer, el món del camp es manifestarà a valència per reclamar la millora dels preus agraris i les altres reivindicacions del camp. El Consistori de Llíria posarà un autobús gratuït per a assistir a la protesta de València que eixirà el divendres a les 9.00 hores des del Pavelló Pla de l’Arc. Les persones interessades a acudir poden reservar la seua plaça a través de la Comunitat de Regants de Llíria.

Este matí al president de la Comunitat de Regants de Llíria, José Alfonso Soria, ha rebut tot el suport de l’Ajuntament a les reivindicacions del sector del camp.

Manolo Civera ha assenyalat que els responsables municipals “també observem amb molta preocupació la crisi que està travessant el sector, perquè a més es tracta d’un dels pilars de l’economia local i és bàsic per al manteniment del medi rural.Som conscients dels esforços que estan realitzant els nostres agricultors en la modernització dels seus regadius i promoure un desenvolupament rural sostenible amb el medi ambient”. De la mateixa manera, “també hem de demanar als consumidors que aposten pels productes de proximitat, perquè esta situació ha de ser també una responsabilitat de tots”.  

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here