Un home detingut després d’estampar el cotxe i oposar-se al control d’alcoholèmia

Eren les 18.30, quasi set menys quart  de la vesprada de diumenge, quan un home s’ha estampat en el pas de vianants de la interjecció entre del Carrer Duc de Llíria, amb el carrer de Sant Miquel, en el cantó del cine de la Unió amb el seu cotxe d’alta gamma.

La policia, que s’ha personat en rapidesa al lloc de l’accident, ha intentat fer el control d’alcoholèmia al conductor, ja que semblava que anava sota els efectes de l’alcohol. Però l’home amb un atac  d’irascibilitat s’ha intentat oposar a la realització d’este control en un primer moment.

Sort que en el moment de l’accident no hi havia cap persona creuant en el pas de vianants i no cal lamentar danys personals, tampoc del conductor. Això si el cotxe i els senyals, així com el cantó de la tenda de matalàs han quedat danyats.Finalment, l’home ha estat detingut i el dijous serà jutjat per un delicte de seguretat viària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here