Llíria instal·larà sistemes de seguretat en els edificis municipals

En els últims mesos, la Casa de la Joventut, el Museu Arqueològic de Llíria (MALL) i la Llar del Jubilat han patit robatoris per la nit. Per la qual cosa, l’’Ajuntament de Llíria instal·larà sistemes de seguretat en els edificis municipals, després dels robatoris d’estos últims mesos. Esta iniciativa ha estat una moció del Grup Municipal del PP aprovada per unanimitat de tots els grups polítics. 

 

Tal com ha explicat el regidor del Grup Municipal del Partit Popular en l’Ajuntament de Llíria, José Luis Llopis, el qual ha defés la proposta en el ple municipal, “els robatoris deixa amb total vulnerabilitat tots els béns immobles, material i documentació dels mateixos”. En este sentit, ha indicat que “a més, s’afig la sensació de desemparament de treballadors i usuaris, que veuen com a edificis públics són assaltats i/o destrossats de manera reincident, per això, és necessari que s’estudien nous sistemes de seguretat que garantisquen que estos successos no es tornen a repetir, en un termini no superior a dos mesos”. 

De la mateixa manera, l’edil popular ha demanat que “es contemple una partida pressupostària en els comptes de 2020 amb l’objectiu de garantir este servici en tots els edificis municipals” i ha afegit que “tant el sistema de seguretat triat com la posada en marxa, bé siga al mateix temps o de manera progressiva, siga traslladada en la comissió corresponent”. 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here